Nokia Care Points

Via de Nokia Care Points zijn je toestel, batterij of lader eenvoudig te recycleren. Stap binnen in een Nokia recyclagepunt. Nokia doet de rest.

Er zijn bijna 5000 Nokia Care Points over de hele wereld waar we mobiele toestellen en accessoires inzamelen. Je kunt je mobiele telefoon ook afgeven bij een Nokia winkel en geselecteerde kleinhandelaars. Of je kunt contact opnemen met de Nokia verkooppunten in je gemeente. We nemen ook deel aan een aantal gezamenlijke programma's voor het inzamelen van elektronische apparatuur in Europa en Australiƫ.

Naast het terugbrengen van je telefoon bij een inzamelingspunt kun je in een aantal landen (zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) je telefoon ook inleveren door je online te registreren, een betaald label af te drukken en je telefoon gratis naar een Nokia-recyclagepunt te sturen. Heb je geen recyclagepunt bij jou in de buurt of kun je je toestel niet met de post versturen? Dan kun je altijd contact opnemen met een Nokia Care Point in je buurt.