Zeeman start campagne voor recycling van kleding en schoenen

Recycling en hergebruik raakt steeds meer in de mode. Nu gaat ook winkelketen Zeeman starten met een campagne om oude kleding en schoenen te recyclen.

Weggooien is zonde
De campagne "Lever uw oude kleding in voor een nieuw begin" van Zeeman start 19 april en zal vier weken duren. Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat de kledingkast weer kan worden uitgespit en opgeruimd. Vaak belanden kleding en schoenen die niet meer worden gedragen bij het huisafval. Dat is erg zonde en absoluut niet nodig! Van veel oude nog draagbare kleding wordt namelijk dankbaar gebruik gemaakt door mensen in ontwikkelingslanden. Maar ook in Nederland zijn mensen die heel blij zijn met een 'nieuwe' outfit tweedehands kleding. Maar ook niet meer draagbare kleding en schoenen gooit u niet eg want deze kunnen worden gerecycled en dienen als grondstof voor nieuwe producten.

Korting
Neem dus uw kleding en schoenen mee naar een Zeeman filiaal bij u in de buurt en ontvang bij inlevering van een grote tas kleding en/of schoenen direct 10% korting op uw volgende aankoop! De actie is geldig bij alle Nederlandse Zeeman filialen. De opbrengst van deze actie gaat naar ons 'Save our Sisters' project in India waar vrouwen die uit de prostitutie bevrijd zijn opgevangen worden en onderwijs krijgen en zo werken aan hun maatschappelijke carrière.