Recycling Platform van start gegaan

Recycling is een belangrijke tak van sport in de afvalverwerking. Met de toenemende druk op grondstoffen wordt recycling steeds belangrijker. Om een goed inzicht te krijgen wat er gaande is in de recyclingindustrie is er Recycling Platform als kennisplatform opgezet. Recycling Platform is een ontmoetingsplaats voor iedereen geïnteresseerd in, betrokken bij of werkzaam in de recycling industrie.

Recycling Platform geeft een overzicht van vernieuwende en bekende recycling concepten met gerichte informatie om te begrijpen hoe verschillende materialen beter zijn te recyclen.. Het kennisplatform geeft ideeën om het hergebruik van materialen te stimuleren; voor bedrijven, maar ook voor particulieren is te vinden hoe u een bijdrage kunt leveren aan ons milieu!

De site legt de principes van recycling uit en geeft een compleet overzicht van bestaande technologieën. Het biedt tevens een overzicht van verwerkers van afval- en recyclingmaterialen. De website biedt een vacature database met een breed aanbod van vacatures voor de meest uiteenlopende banen, voor vast of tijdelijk werk in de recycling industrie.