Centrum voor klantencontact bij milieustraat Area

Op de milieustraat in Hoogeveen is Area een centrum voor klantencontact aan het bouwen. Het doel hiervan is om een volgende stap te zetten in serviceverlening. Area wilt namelijk de inwoners zoveel mogelijk ondersteunen bij het scheiden van afval, aangezien dit belangrijk is voor het maken van nieuwe grondstoffen van afval.

De tijdelijke weegbrugunit wordt gesloopt. Op deze plek zal een nieuw gebouw komen te staan en dit zal het centrum worden. Naar verwachtingen zal het gebouw in december 2016 opgeleverd worden. Medewerkers zullen vanuit het gebouw de weegbrug bedienen en ook zullen zij inwoners helpen met tips en advies over het scheiden van afval.

Dit past ook bij het arbo-beleid van Area, aangezien er nieuwe werkplekken gecreƫerd worden. Ook wordt de service aan de gemeente en haar burgers verhoogd. Een plek in het nieuwe gebouw zal dienen voor de moderne inzamellogistiek. Hier zal ICT-ondersteuning bij gegeven worden.

De milieustraat zal tijdens de bouwwerkzaamheden naar gewone openingstijden open blijven. Wel is het mogelijk dat inwoners er enige hinder van zullen ondervinden bij het brengen van hun afval.