Red Dot Award voor Forbo Flooring

Forbo Flooring heeft een Red Dot Award gewonnen voor haar Marmoleum Cocoa collectie. Eerder was hier ook al de iF Design Award voor gewonnen. Ook kregen ze een Red Dot Award voor Marmoleum Slate. Dit maakt net als Cocoa deel uit van de nieuwe Marmoleum Solid collectie. Deze twee awards zijn prijzen op het gebied van design. Duizenden bedrijven sturen jaarlijks een ontwerp in in de hoop op een onderscheiding.

De nieuwe Marmoleum Cocoa collectie benadrukt het duurzame karakter van Marmoleum. De gemalen schillen van de cacaoboon zijn toegevoegd aan Marmoleum. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals pijnhars, kalk en lijnolie. De vloer kan op een volledig CO2-neutrale manier geproduceerd worden en de cacao geeft wat high-lights aan de rustige uni-uitstraling van de collectie. De Marmoleum Slate is geïnspireerd op de natuurlijke textuur van steen.

Forbo Flooring is leider op de wereldmarkt voor projecttapijt, Marmoleum, Flotex vloerbedekking en projectvinyl. Forbo produceert ook professionele serviceproducten. Ze hebben als doelstelling om een zo uitgebreid mogelijke klantenservice te hebben en ze zetten zich in voor milieuvriendelijke productie. Alle producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid.