SamenvoorSliedrecht

Afgelopen woensdag is er door Dhr. L. Koppelaar van SamenvoorSliedrecht een cheque van 500 euro in ontvangst genomen. Deze cheque was geschonken door de Kringloopwinkel. Het geld zal gestoken worden in de jeugd (12-18 jaar) van Sliedrecht door middel van de organisatie van een jaarlijks terugkerend evenement.

SamenvoorSliedrecht organiseert dit jaar weer een buitenspeeldag op 14 juni. Alle basisschoolkinderen worden uitgenodigd om te spelen op het veld en straat ter hoogte van de muziektent op het Dr. Langeveldplein. Tevens zal er een pannakooi staan, twee springkussens, drumtastic zal aanwezig zijn met blauwe drumskippyballen en de politiemotor zal er staan. De middag begint met een picknick.

Ook is SamenvoorSliedrecht bezig met het organiseren van een opblaasbotenrace in de vijver naast de Merwebolder. Deze zal tegelijk gehouden worden met de Bolderbraderie. Met de race kunnen mooie prijzen gewonnen worden, zoals een wisselbeker en kaartjes voor een pretpark.

SamenvoorSliedrecht is teven bezig met een nieuw initiatief, namelijk een maandelijkse stamppotavond. Er zal gezamenlijk gegeten worden in Pand33. Maandelijks kunnen er ongeveer dertig man mee-eten. Het initiatief is opgezet om sociaal zwakkeren en eenzame mensen uit hun sociale isolement te halen.

Mocht u interesse hebben om bij een van de evenementen als vrijwilliger te helpen of wilt u wat meer informatie, dan kunt u bel of mailen naar Dhr. R.V. Serno op 06-26174130 of samenvoorsliedrecht@gmail.com.