Open dag en officiële opening milieustraat Nieuwkoop

De nieuwe milieustraat van gemeente Nieuwkoop op bedrijventerrein Schoterhoek in Nieuwveen is al vanaf 2 januari geopend voor bezoekers, maar de officiële opening zal plaatsvinden op donderdag 18 januari met daarvoor nog een open dag op zaterdag 13 januari.
Op de milieustraat kunnen inwoners terecht met zeer veel verschillende afvalstromen en hij is in de plaats gekomen van de twee afvalbrengstations in Nieuwkoop en Ter Aar. De milieustraat heeft een centrale ligging, het is overzichtelijk ingericht en er zijn ruimere openingstijden om het inwoners gemakkelijker te maken hun afval aan te leveren. Ook zijn er op de milieustraat meer mogelijkheden voor afvalscheiding.
Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom op de milieustraat tussen 9.00 uur en 16.00 uur. U kunt hier eens rustig rondkijken hoe de milieustraat eruitziet en u krijgt uitleg van de medewerkers over het inzamel- en recyclingproces. Iedere bezoeker krijgt een versnapering en een presentje mee naar huis. De officiële opening zal worden verricht door wethouder Guus Elkhuizen.