Milieustation Nunspeet start samenwerking met BB Grondwerken

Op 17 oktober gaat het milieustation aan de Industrieweg in Nunspeet verhuizen naar de locatie van BB Grondwerken aan de Hullerweg in Nunspeet. Afvalinzamel- en recyclingbedrijf Van Werven de deuren van deze recyclingvestiging, en start de samenwerking met BB Grondwerken. Alle klanten, particulieren en bedrijven, kunnen vanaf dan op de nieuwe locatie terecht voor het afleveren van onder andere groenafval, puin, hout en bouw- en sloopafval.

Verder geen veranderingen
Wilfred Van Werven, directeur bij Van Werven, ziet de nieuwe samenwerking als een goed alternatief. "Het open houden van de oude milieustraat aan de Industrieweg werd te duur. Op deze manier blijft het betaalbaar. Het bedrijf BB Grondwerken is een gespecialiseerde dienstverlener. Klanten kunnen nog steeds hetzelfde serviceniveau verwachten, en wij blijven gewoon zorgen voor de verdere verwerking van het afval."
Van Werven blijft de overige werkzaamheden in de regio gewoon uitvoeren, zoals het legen van afzet- en rolcontainers. Bedrijven en particulieren kunnen hun afval ook aanbieden op één van de andere vestigingen van Van Werven in Harderwijk, Oldebroek en Hattemerbroek.