Hollands-Ontwerp Award voor nieuwe duurzaamheid

Tijdens de vakbeurs Renovatie wordt dit keer de vierde Hollands-Ontwerp Award uitgereikt ter bekroning van het beste idee voor nieuwe duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Deze prestigieuze competitie is gaande tussen de ideeën van studenten in Nederland. Voor de winnaar met het beste duurzame idee is er een Ipad en een nieuwe baan gesponsord door Trivoor. De vakbeurs wordt gehouden van 9 tot en met 11 april aankomend jaar in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.

De organisatie van de Hollands-Ontwerp Award is een samenwerking van BouwhulpGroep en VNU Exhibitions, organisator van Renovatie 2014. Inschrijven met een idee kan tot 1 februari. De prijs is in het leven geroepen om innovatie van duurzaamheid in de bestaande bouw te stimuleren. Een vakjury, die uit vijf leden bestaat, selecteert de genomineerden die op de eerste beursdag 9 april een korte pitch houden, waarna de winnaar van de Hollands-Ontwerp Award 2014 zal worden bekroond.
De beursbezoekers kunnen tijdens de drie dagen dat de tentoonstelling ‘Hollands-Ontwerp’ gehouden wordt, uitgebreid kennis nemen van alle nominaties en inspiratie opdoen voor innovatieve ideeën voor duurzaamheid in de gebouwde omgeving.