Gun spullen een tweede leven met de iKringloop-app

Met behulp van de nieuw gelanceerde iKringloop-app kun je eenvoudig spullen ruilen. Deze app blinkt uit in eenvoud en neemt daarmee de drempel om spullen online te zetten of naar een milieustraat te brengen weg.

De app werkt heel eenvoudig: je maakt een foto, geeft de foto een categorie, bijvoorbeeld "witgoed" of "speelgoed" en tenslotte geef je de conditie aan, bijvoorbeeld "z.g.a.n." of "redelijk". Eventueel voeg je nog een beschrijving toe en je deelt het. Daarna is het ruilgoed gelijk te zien voor anderen, die contact met je kunnen opnemen.

iKringloop onderscheidt zich door de eenvoud. De app maakt het zeer gemakkelijk om je bijdrage aan het milieu te leveren. Wij voorzien een grote toekomst voor deze app als iKringloop in staat is de massa te bereiken. Het succes staat en valt immers met het aanbod. Dat is nu nog beperkt en lijkt zich vooral in en rond Amsterdam te bevinden. In vergelijking tot de Marktplaats-app is met name het locatiegebonden zoeken veel eenvoudiger. Met iKringloop zie je heel eenvoudig wat er in jouw buurt allemaal te verkrijgen is. Bij de Marktplaats-app is dit omslachtiger.