Gewonde man aangetroffen bij milieustraat Eersel

Vrijdagochtend 17 oktober is een zwaar gewonde man, vermoedelijk een inbreker, aangetroffen het terrein van de Milieustraat aan de Meerheide in Eersel.

Zorgwekkend maar stabiel
Rond half negen trof een medewerker van de Brabantse milieustraat de bewusteloze man aan bij één van de containers aan de ingang van het terrein. De man had een flinke hoofdwond, waarschijnlijk een gat in zijn hoofd. De medewerker heeft gelijk hulp ingeroepen en de politie kwam ter plaatse en er werd een traumahelikopter ingezet.
De politie ging in eerste instantie uit van een misdrijf, maar stelt later vast dat de man vermoedelijk gewond is geraakt tijdens een inbraak.
De man lag waarschijnlijk al langere tijd op de grond en is, na korte behandeling ter plaatse, direct met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is zijn situatie "wat zorgwekkend maar stabiel''.

Onderzoek
De politie is bezig met een uitgebreid technisch onderzoek naar het de man en de omstandigheden en kan al wel melden dat het om een 48-jarige man uit Eersel gaat.
De man ligt nu met vermoedelijk hersenletsel in het ziekenhuis in Tilburg.