12-jarige winnares fotowedstrijd 'Meer doen met afval'

Al ongeveer een jaar doet de gemeente Montfoort samen met het campagneteam ‘Doe meer met afval’ mee aan de fotowedstrijd ‘Meer doen met afval’. Alle inwoners van de gemeente, jong en oud, worden uitgedaagd een leuk en origineel filmpje of mooie foto te maken die te maken heeft met afval, afvalscheiding of recycling.

Winnares
Deze week is er in gemeente Montfoort een zeer jonge winnares, namelijk de 12-jarige Dionne van Lint uit Montfoort. Zij kreeg tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de hoofdprijs overhandigd door burgemeester Jansen, een digitale camera!

Doen van de campagne
Met de fotowedstrijd laten de gemeente en het campagneteam de inwoners op een leuke manier nadenken over het nut van afvalscheiding en recycling. In het foto of filmpje kon met laten zien wat je allemaal kunt doen met afval.
Burgemeester Jansen was zeer positief over het creatieve filmpje van Dionne. "Haar filmpje maakt ons er bewust van hoe makkelijk we er soms over denken en hoe makkelijk het eigenlijk is om het afval scheiden ook echt goed te doen. Dankzij haar filmpje kunnen we er iedereen bewust van maken hoe belangrijk het is om allemaal afval te scheiden."

Het winnende filmpje kunt u bekijken op www.doemeermetafval.nl/fotofilmwedstrijd.