100 dagen kraanwater voor minder plastic

Onder de naam 100dgnkrnwtr drinken WeTapWater-oprichters Tom Niekamp en Tetsuro Miyazaki 100 dagen lang alleen maar kraanwater. Ze doen dat omdat ze vinden dat kraanwater het vanzelfsprekende alternatief moet worden voor verpakt water. Want waarom drinken we zoveel milieubelastend bronwater als een van ‘s werelds beste drinkwaters gewoon uit de Nederlandse kraan komt?

Zonder veel moeite, iets doen voor het milieu.
Tetsuro: “Met 100dgnkrnwtr willen we de schadelijke gevolgen van in plastic verpakt water aan de kaak te stellen. Kraanwater drinken maakt een groot verschil.
Tom: “We roepen iedereen op om kraanwater te drinken als het kan! Thuis en onderweg, maar ook op kantoor en in de horeca moet je gewoon kraanwater kunnen drinken.

Bedrijven
Bedrijven die kraanwater schenken kunnen zich bij WeTapWater laten registreren. Zo laten ze zien dat ze iets doen voor hun werknemers én het milieu. In de horeca willen we kraanwater op de kaart zetten. Op die manier moet duidelijk worden of het geschonken wordt, en of dat gratis of tegen betaling is.”

Blijf op de hoogte
Via hun blog, Facebook, Linkedin, Hyves en Twitter informeren ze Nederland over hun persoonlijke ervaringen tijdens 100dgnkrnwtr. Daarnaast delen ze ook informatie over drinkwater, over de problematiek rondom verpakt water en de positieve gevolgen van kraanwater drinken.

Meer informatie?
www.wetapwater.nl
info@wetapwater.nl