Kringloopwinkel Zwolle geeft feest vanwege einde werkzaamheden

Stichting Kringloop Zwolle heeft wat te vieren, de werkzaamheden aan de Willemskade zijn eindelijk ten einde en de winkel is weer goed bereikbaar voor bezoekers.

Afgelopen april startte gemeente Zwolle met de werkzaamheden aan de Willemskade. Dit gaf problemen voor de kringloopwinkel aan de Nieuwe Veerallee. “De afgelopen periode hebben we aanzienlijk minder bezoekers in de winkel gehad, zo’n 15 procent!”, laat bedrijfsleider Jan Hulsing weten. “Een groot deel van onze vaste klanten, die op weg naar huis vanuit hun werk altijd even langs de winkel kwamen, werden gemist. Zij moesten nu via een andere route het stadscentrum uit”.
De Willemskade is inmiddels volledig opgeknapt en de werkzaamheden zijn gestaakt. “We zijn blij dat de infrastructuur verbeterd wordt en de kwaliteit van de wegen op orde wordt gehouden, maar toch zijn we blij dat het nu klaar is. De geleden schade moeten we natuurlijk wel weer inhalen. Wij hopen dan ook dat onze klanten de winkel snel weer zullen bezoeken”, aldus Hulsing.

Kom naar het feest
Om deze gebeurtenis extra aandacht te geven organiseert Stichting Kringloop Zwolle op vrijdag 1 september een feestje. Er zal livemuziek zijn verzorgd door de Zwolse muzikanten Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans. Ook zijn er gratis drankjes en versnaperingen. U wordt om 15.00 uur verwacht aan de Nieuwe Veerallee 12.