Workshop bij kringloop Amersfoort-Leusden

Op woensdag 26 juli 2017 zal er van 14.00 tot 16.00 uur een workshop georganiseerd worden in kringloopcentrum Amersfoort-Leusden. De workshop zal plaatsvinden aan de Zwaaikom 21 in Amersfoort (bij het kringloopcentrum). De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Zomerpretpas voor basisschoolleerlingen.

De Zomerpretpas is een kinderpaspoort vol zomersactiviteiten. Het is bedoeld voor kinderen uit het Soesterkwartier en de Isselt. Bij iedere activiteit is een stempel te verdienen. De activiteiten zijn door de gehee stad en iedereen bepaalt zelf waar ze heengaan.

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden doet hieraan mee en organiseert de gehele zomervakantie afwisselende activiteiten op woensdagmiddag. Deze zijn open voor alle basisschoolleerlingen, maar kinderen met een Zomerpretpas hebben voorrang.

Op 26 juli zal er een 'maak je eigen schort of tas' workshop zijn. De workshop wordt gegeven door kunstenares Sally Pitman. De kinderen moeten een foto of plaatje meenemen wat ze graag op hun tas of schort gedrukt willen hebben.

Bij interesse moet u van te voren even reserveren. Dit kan door te mailen of bellen naar: amersfoort@kringloopamersfoortleusden.nl of 033-4626969.