Kerstmarkt bij kringloop van het Leger des Heils

Zaterdag 12 november aanstaande gaat de jaarlijkse kerstmarkt bij de kringloop van het Leger des Heils van start. De kerstmarkt duur tot en met donderdag 17 november. Het hele jaar zijn alle binnengekomen kerstspullen bewaart om de markt weer te kunnen organiseren. De opbrengt van de kerstmarkt is bestemd voor de exploitatie van het Dienstencentrum Loods3 van het Leger des Heils aan de Sportlaan in Sint-Maartensdijk.

Naast dat er onder andere kerststallen en kerstversiering wordt verkocht is er ook decoratie te koop dat is gemaakt door vrijwilligers.
De kringloop van het Leger des Heils bevindt zich aan de Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. De markt zal op zaterdag open zijn van 10:00 tot 12:00 en dinsdag- en donderdagmiddag van 13:30 tot 16:00.
U kunt bij de kringloop ook terecht voor onder andere meubels, kleding en boeken.

Als u zelf nog spullen heeft die u bij de kringloop van het Leger des Heils kwijt wilt, kan dit tijdens de openingstijden. Kleding kan ook buiten openingstijden afgeleverd worden. U kunt de kleding in een goed afgesloten zak in de kledingcontainer op het terrein aan de Sportlaan zetten.
Mocht u spullen hebben die u niet zelf kunt komen brengen kunnen deze gratis afgehaald worden. Hiervoor kunt u naar (0166) 610194 bellen.
Ook kunnen gekochte artikelen tegen een kleine vergoeding thuis gebracht worden.