Kringloopwinkel Habbekrats bestaat 1 jaar

Kringloopwinkel Habbekrats in 1 jaar geopend. Vorig jaar in juni werd de winkel officieel geopend en dit jaar zal juni dan ook een feestmaand voor zowel de winkel als de klant zijn.

De winkel is de klanten erg dankbaar voor hun bezoek en voor het feit dat ze het bestaan van de winkel aan anderen bekend maakt. Doordat mensen steeds weer nieuwe spullen aan de winkel aanbieden, kunnen er ook steeds weer nieuwe producten verkocht worden. De opbrengst van de winkel gaat naar de Stichting Nachamu Nachamu Ami. De kringloopwinkel is namelijk onderdeel van deze hulporganisatie.

Deze feestmaand moet natuurlijk met de klant gevierd worden. Iedere week zal er een speciale actie zijn, als u wilt weten wat deze acties inhouden zal u een bezoek aan de winkel moeten brengen. Daarnaast is er ook een maandelijkse actie. De gehele maand juni zal al het speelgoed 0,50 euro per stuk kosten.

U kunt iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur in de winkel terecht. Op donderdag en vrijdag is de winkel van 10.00 tot 15.30 uur geopend. De winkel is gevestigd aan Randweg 2 te Culemborg.