Restyle bij kringloopcentrum Amersfoort-Leusden

Op 1 september zal er een nieuw initiatief van Stichting Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden worden geopend aan de Zwaaikom 29a. Het initiatief heet Restyle. Voorheen zat Reset hier, een elektronicawinkel. Deze is nu te vinden in Zwaaikom 21.

Restyle richt zich op mode en textiel. Er zullen vintage kledingstukken verkocht worden, accessoires, retro stoffen, oude patronen enz. De winkel is een samenwerking aangegaan met het Ekstertas-textielatelier. Een deel van hun collectie zal te koop zijn bij Restyle. Er worden rokjes van vitrage gemaakt, corsages, kroontjes van kant en dit zijn slechts enkele voorbeelden. Voor de liefhebber zullen er ook handgemaakte kussens en tassen te koop zijn.

Op 1 september worden de deuren om 14.00 geopend voor pers en genodigden. Vanaf 14.30 is er ruimte voor vragen en een rondeiding. Daarna zal de winkel open zijn voor iedereen (van 15.00 tot 17.00). Op deze dag wordt er aan alle bezoekers een stempelkaart uitgereikt. Met zes stempels krijgt men een Ekster-boodschappentas bedrukt met een foto of afbeelding naar keuze. De kaart bevat al 1 stempel en bij iedere besteding van tien euro krijgt u een stempe. Tevens kunt u een stempel krijgen bij iedere gift van retro stoffen, fournituren of vintage kleding.

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden is een stichting zonder winstoogmerk. De winkel is iederee dinsdag tot en met zaterdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan Zwaaikom 29a.