Verhuizing kringloop Cuijk

De kringloopwinkel in Cuijk gaat verhuizen. Vanaf oktober zal de winkel gevestigd zijn aan de rand van bedrijventerrein De Beijerd en 't Riet.

Het was al langer bekend dat de winkel weg moest van de Monseigneur Zwijssenstraat. Het gebouw stond op de lijst om gesloopt te worden en was erg verouderd. GGZ maakte ook nog gebruik van een deel van het gebouw. Later dit jaar zal de gezondheidszorginstelling ook verhuizen. Het is nog niet bekend wat er met de grond gaat gebeuren na de sloop.

De nieuwe locatie is nog vrij nieuw en dus hoeft er binnen bijna geen werk gedaan te worden. Tevens zit het aan een doorgaande weg en is het makkelijk te vinden. De kringloop heeft dus veel geluk gehad. De ruimte zal ook ongeveer verdubbeld worden en de openinggstijden worden verruimd (dinsdag t/m zater van 10 tot 17 uur).

De directeur vertelt dat er plannen zijn om ook een kringloopwinkel in Mille en Grave te openen. De locatie is nog niet bekend. Als de kans zich voordoet zal er ook een kringloopwinkel geopend worden in Sint Anthonis.