Zes weken lang actie's bij Restore Kringloop Barneveld

Restore Kringloop in Barneveld start een speciale actie om heel Barneveld te bedanken. Zes weken lang zijn er kortingen, donaties, workshops en andere leuke activiteiten in en rond de kringloopwinkel.

Restore's speerpunten
Hergebruik, (sociale) werkgelegenheid en koopjeskansen zijn de speerpunten van Restore kringloop. Al jaren is de winkel aan de Korenbloemstraat in heel Barneveld bekent. Door Restore krijgen afgedankte maar nog bruikbare spullen een tweede leven en worden grondstoffen bespaard. Door de verkoop van tweedehands goederen zet de winkel zich in voor mensen met een kleine beurs én wordt er tegelijkertijd werkgelegenheid geboden aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De acties
Voor de klanten, met hun trouwe support, zijn er de komende zes weken allerlei klantenacties voor, door en met Barnevelders georganiseerd.
Op zaterdag 19 april gaat 25% van de opbrengst van die dag naar Kinderhospice Binnenveld. Op zaterdag 3 mei wordt een demonstratie meubels pimpen gehouden en op zaterdag 10 mei in samenwerking met supermarkt Spar een modeshow georganiseerd. Een totaal overzicht van de acties vindt u op www.restorekringloop.nl.