Zeer geslaagde KAKELWEEK bij Kringloop Spullenhulp Soest

De KAKELWEEK bij Kringloop Spullenhulp in Soest was zeer geslaagd. In deze week was de kringloopwinkel tijdelijk Villa Kakelbont. In en rond de winkellocatie waren allerlei gratis activiteiten voor de bezoekers met het thema Pasen en in het teken kunst en kuiken. Kunstenares Noortje van Kamer was aanwezig en heeft een reuzengroot kuikenkunstwerk van papieren pijltjes gemaakt. Dit kunstwerk is bekroond tot het grootste kuiken van Soest en is te bewonderen tot en met donderdag 24 april.
Ook Boer Voskuilen was aanwezig en heeft een minikinderboerderij met knuffeldieren op het voorplein gecreƫerd. Niet alleen knuffels maar ook echte kippen en konijnen liepen hier gezellig rond. Kringloop Spullenhulp verkocht voor de belangstellende dierenhokken.

Overtroffen
Ook vorig jaar was er bij Spullenhulp Soest al een groot festijn. Naar aanleiding van hun veertigjarig was er elke maand een activiteit te doen was of een leuke kortingsactie voor de klanten. Dit feestelijke jaar moest worden overtroffen. Zo kwamen de medewerkers op het idee om een goed gevulde week aan activiteiten te organiseren voor Pasen met als thema kunst en kuikens. Ludiek, origineel en een tikkie gek maar zeker een geslaagde week.