Woonmaand bij Kringloop De WAAR Emmen

Kringloop Plus Winkel De WAAR doet mee met een aantal acties van de 'Oktobermaand=Woonmaand' actie van de meurbelboulevard in Emmen. De kringloopwinkel organiseerd tussen 4 en 19 oktober extra koopzondagen, een ‘likers’-koopavond en een taxatiedag.

Social media
Een andere actie van de winkel is de #DeWAARselfie! in samenwerking met Vintage Lifestyle. Bezoekers van de kringloop maken kans op een vintage fotoshoot door tijdens de woonmaand een gekke, originele of mooie selfie te maken in De WAAR en deze ta mailen naar selfie@dewaar.nl. De kringloopwinkel plaatst de ontvangen selfies op de website en facebookpagina met daarbij #DeWAARselfie! De foto met de meeste likes wint de fotoshoot. De fotoreportage zal in de decembereditie van het magazine Vintage Lifestyle geplaatst worden.

Maar de kringloop Plus winkel maakt nog meer gebruik van de social media tijdens deze woonmaand. Op dinsdag 14 oktober organiseerd de winkel een speciale koopavond voor alle 'likers' van facebookpagine van De WAAR en krijgen ook nog eens 15% korting op het gehele assortiment.

Extra koopzondag
Maar De WAAR is ook voor andere bezoekers extra geopend. Normaal gesproken is de winkel twee zondagen per maand geopend. Maar tijdens deze speciale maand is dat op 5 oktober, 12 oktober en 19 oktober! Tijdens koopzondagen biedt De WAAR gratis koffie en thee aan en wordt er verse appeltaart en cake gebakken voor alle bezoekers.