Vernieuwde winkel Noggus&Noggus Staphorst

Kringloopwinkels worden steeds populairder in Nerderland. Kringloopwinkel Noggus&Noggus wil aansluiten op deze trend en heeft daarom de winkel in Staphorst helemaal vernieuwd. Op 1 april zal de geheel nieuwe winkel worden geopend.
Bedrijfsleider Gea Otten verklapt alvast een van de veranderingen. "We hebben de kleding meer naar voren gehaald, want we merkten dat de belangstelling daarvoor steeds groter werd”.

Vele veranderingen
De kringloopwinkel wordt steeds meer een ‘gewone’ winkel. De vernieuwde winkel van Noggus&Noggus in Staphorst heeft nu meer ruimte zodat de producten beter te zien zijn maar ook een showplein voor schoenen, kinderkleren en woonspullen. Daarnaast is er nu een etalage die vaak veranderd wordt, zodat het voor bezoekers aantrekkelijk is om binnen te komen.

Niet verkocht, is recyclen
Noggus&Noggus voert ook een nieuwe regeling in voor de opstelduur van de producten. Ingebrachte spullen blijven vanaf nu niet langer dan twee maanden in de winkel liggen. Zijn ze dan nog niet verkocht, dan worden ze weggegooid. Maar Otten laat weten dat dit geen verspilling is. "Ondanks dat we soms spullen moeten weggooien, gaat er nooit heel veel verloren. We hebben namelijk een heel recyclingproces opgezet, alle spullen worden uit elkaar gehaald en zoveel mogelijk hergebruikt!”

Als klap op de vuurpijl organiseert Noggus&Noggus Staphorst vanaf 1 april ook verschillende leuke workshops voor de bezoekers.