Valentijn bij kringloop Spullenhulp in Soest

Vanaf zaterdag 1 februari is de liefde het thema bij kringloopwinkel Spullenhulp aan De Schans in Soest. Het motto van de winkel luidt: Liefde is... vinden wat je niet zocht bij Kringloop Spullenhulp!

Valentijn spullen
Bijna alles wat u zoekt voor Valentijn kan wel gevonden worden bij Spullenhulp. Wat vanaf februari liggen de Valentijn spullen weer in de winkel en hangt er een bijzondere sfeer in de lucht. Heeft u een liefde of passie voor de Kringloop, of bent u op zoek naar wat ontspanning en 'even tijd voor jezelf', of zoekt u in de kringloopwinkel de gezelligheid en het huiskamergevoel op? Elke reden is genoeg om naar de winkel te komen en lekker rond te neuzen tussen leuke en lieve spulletjes voor Valentijn. U kunt iets kopen om een ander eens aangenaam te verrassen of gewoon iets leuks voor uzelf. Kringloopwinkel Spullenhulp heet iedereen van harte welkom.

Hartenwensen
Nu Valentijnsdag op komst is, is er ook de mogelijkheid om je hart te laten spreken. Iedereen die het wil mag hartenwens voor Kringloopwinkel Spullenhulp of een lieve spreuk voor iemand van wie u houdt inleveren bij de winkel. Uiteraard kan dit ook anoniem, zoals het bij een echte Valentijn bedoeld is. Van alle mooie spreuken, wensen en liefdesuitingen zal een prachtig collage worden gemaakt welke u kunt bewonderen op de website: www.spullenhulp.nl. en sinds kort ook op Twitter (@KC_Spullenhulp). Kijk hier dus gerust even op Valentijnsdag.