Uitverkoop zomerkleding bij Kringloopwinkel Huizen

Bij de één valt het zwaar, de ander is er blij mee, maar we moeten langzaamaan afscheid nemen van de zomer 2014. De kledingafdeling van de Kringloopwinkel Huizen geeft hier een geheel eigen draai aan door er een feestelijke tijd van te maken.

Korting
Op maandag 22, dinsdag 23 en vrijdag 26 september is alle zomerkleding (zowel dames-, heren- en kinderkleding) met maar liefst 50% afgeprijsd! Zo wordt de, al zeer vriendelijke prijs, wel heel voordelig. De korting is ook geldig op de vintagekleding.
Zaterdag 27 september is de winkel extra geopend, namelijk van 10.00 uur tot 12.00 uur. De prijzen zullen die dag nog verder naar beneden gebracht worden. De aantrekkelijkste kledingstukken zullen er snel uit zijn, dus wees er op tijd bij! Maar met deze prijzen is een bezoekje aan de kringloopwinkel natuurlijk altijd de moeite waard.

De verkoop van winterkleding zal de week erna, op maandag 29 september, van start gaan. Maar met het prachtige weer momenteel, zullen uw aangeschafte zomerkleren nog wel even goed van pas komen!