Uitbreiding in dienstverlening kringloopwinkel Hattem

Afgelopen jaar november is Kringloopwinkel Twice in a Lifetime in Hattem geopend. In de winkel worden diverse tweedehands artikelen verkocht zoals meubels, woonaccessoires, huishoudelijke apparatuur, boeken, (kinder)kleding en schoenen. Maar de eigenaresse Martine Regterschot, die van oorsprong Sociaal Pedagogisch Hulpverlener is, wil ook op sociaal en maatschappelijk gebied iets toevoegen aan de gemeente Hattem.

Bewuste locatiekeuze
De kringloopwinkel is gevestigd aan de Populierenlaan wat onderdeel is van Plan Zuid, en dit is ook een bewuste keuze. De afgelopen jaren is er namelijk veel dienstverlening weggegaan uit dit deel van de stad. Met Kringloopwinkel Twice in a lifetime wil Regterschot weer iets toevoegen aan deze buurt. De winkel biedt namelijk een werkplek aan mensen die door een beperking of arbeidshandicap van werkbegeleiding afhankelijk zijn.

Samenwerkingen met extra voordeel
Kringloopwinkel Twice in a lifetime gaat samenwerken met The Ambassador, een koffiehuis dat gerund wordt door leefstijl consulent Wilma Wibbelink. Het koffiehuis zal binnen de Kringloopwinkel gevestigd zijn zodat de arbeiders van de kringloopwinkel in een rustige en ontspannen omgeving een zinvolle dagbesteding krijgen aangeboden met voldoende begeleiding. Natuurlijk kunnen de klanten hier zelf ook een lekker kopje koffie drinken na het winkelen. Daarnaast werkt de winkel samen met Schoenservice De Lange en hierdoor biedt de kringloop alle klanten 50% korting op een nieuw hakje en/of zooltje, als u uw aankoopbewijs van een paar schoenen of laarzen laat zien.