Tentoonstelling Kunst en Kringloop in Restore Ede

Afval? Bestaat dat? Welnee, want van zogenaamd afval valt nog zoveel te maken! Met oude kopjes, schoteltjes en borden maak je een prachtige nieuwe etagère, met leuke lintjes en kraaltjes wordt die oude lampenkap ineens weer hip en van alle kleine prullaria maak je gewoon een prachtig kunstwerk!
De kinderen van buitenschoolse opvang (BSO) de Flierefluiter in Bennekom zijn sinds begin februari helemaal in de ban van afval. Ze leren hoe oud papier weer nieuw papier wordt, dat glas wordt omgesmolten tot nieuw glas en GFT wordt omgezet in energie en compost.
Het afvalthema wordt op een zeer bijzondere manier afgesloten, namelijk met de tentoonstelling 'Kunst en Kringloop' in kringloopwinkel Restore aan de Zandlaan 22c in Ede. Zaterdag 10 maart a.s. wordt de expositie, met alle gepimpte kringloopspullen, kunstwerken en andere resultaten van dit afvalthema, feestelijk geopend door de kinderen van de BSO. De tentoonstelling is daarna tot 24 maart te bewonderen.

U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn! Wanneer: zaterdag 10 maart a.s.Waar: Kringloopwinkel Restore, Zandlaan 22c, EdeHoe laat: 15.00 uur
Locatie: Kringloopwinkel Restore, Zandlaan 22c, Ede, Zandlaan 22c, Ede

Start datum/tijd: 10-03-2012 15.00
Eind datum/tijd: 24-03-2012 18.00