Stichting Kringloopcentrum Gorinchem deelt cheques uit

Stichting Kringloopcentrum Gorinchem heeft gedurende het jaar 2013 aan heel wat goede doelen gedoneerd. Dit deed de kringloopwinkel graag aangezien de zaken heel goed lopen. De winkel is gevestigd op het bedrijventerrein Papland in Gorinchem. Voor deze donaties wordt elk jaar een selectie gemaakt van goede doelen uit de regio, deze worden door de medewerkers zelf gekozen.

De goede doelen
Er zijn zes goede doelen gekozen die elk een cheque van 800 euro in ontvangst mochten nemen op vrijdag 20 december tijdens de feestelijke uitreiking. De goede doelen zijn geworden: Voedselbank Gorinchem, Natuurcentrum Gorinchem (de kinderboerderij), Hospice-Vrijwilligers Terminale Zorg Gorinchem & Omstreken, Stichting Betuwe Wereldwijd (voor werk en solidariteit in ontwikkelingslanden), Kinderhuis Bodzewo (Gorinchemse stichting die geld verzameld voor een weeshuis in Polen), en tenslotte Stichting Knipoog (zet zich in voor het steunen van kinderen met kanker).
Na de uitreiking van de cheques zaten de medewerkers, vrijwilligers en het bestuur van de kringloop nog even gezellig samen onder het genot van een hapje en een drankje.