Schoolspullen kopen bij Kringloopwinkel Spullenhulp Soest

Op woensdag 6 augustus om 11.00 uur gaat in de kringloopwinkel Spullenhulp aan De Schans in Soest de Cool2School-actie van start. De kringloopwinkel wordt dan helemaal ingericht met meer dan 120 schooltassen en allerlei schoolspulletjes. Alle toekomstige 'brugpiepers' uit Soest en omgeving zijn dan van harte welkom om schoolspullen voor het nieuwe schooljaar te shoppen. En natuurlijk voor een voordelig prijs, er zijn al tassen te koop vanaf €3,50!

Recyclen moet je jong leren
Al vorig jaar zijn medewerkers van Spullenhulp fanatiek bezig met het sorteren en sparen van allerlei schoolspullen. Alleen de allerleukste, coolste en stoerste schoolspullen zijn goed genoeg voor deze voordeelactie. Zo kunnen de scholieren straks hun nieuwe schooljaar fantastisch beginnen. En ook aan de kleinere broertjes en zusjes is gedacht. Voor hen zijn er leuke peuterpakketten te koop met bijvoorbeeld waskrijt, vouwblaadjes en stickertjes.

Natuurlijk zorgt Kringloop Spullenhulp er met deze actie voor dat zoveel mogelijk tassen worden hergebruikt, die anders mogelijk op de afvalberg terechtkomen. Maar het grootste doel van deze actie is het contact maken met de jeugd. De jeugd is immers de toekomst en ‘jong recycling geleerd, is oud gedaan’! Natuurlijk is het bieden van goedkope schoolspullen en extra goede daad, want zo houden de kinderen geld over voor andere leuke dingen in de zomervakantie.

Nog een tas over?
Dus als er nog bruikbare schooltassen over van de examenkandidaten en de geslaagden is Kringloop Spullenhulp daar erg blij mee! Zelf brengen mag altijd, maar de chauffeur kan de spullen ook thuis ophalen. Een afspraak hiervoor is te maken via de gratis ophaalservice 0800-5 74 64 54 of via de website van Spullenhulp.