Opening nieuwe kringloopwinkel in Tiel met uniek concept

In Tiel wordt vandaag, zaterdag 21 november, een nieuwe kringloopwinkel geopend. Deze tweede winkel van de Secunda in Tiel is gevestigd aan de Waterstraat 14 en zal lifestyle artikelen voor de eigentijdse vrouw verkopen.

Nieuw concept in kringloopland
Kringloopwinkels stijgen nog altijd in populariteit. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar vintage spulletjes. Secunda ziet dit als hét moment om met dit nieuwe kringloopconcept te starten in het centrum van Tiel. “Secunda is ondernemend”, vertelt Judith Groeneveld, hoofd van de verkoop van Secunda. “Met dit concept richten wij ons speciaal op vrouwen die willen opvallen met hun kleding en inrichting van hun woning. In deze winkel zijn woonaccessoirs, hebbedingetjes en kleding te koop. Het aanbod verschilt van dag tot dag!”, aldus Groenveld. “Het is spannend om dit nieuwe concept te introduceren maar we vertrouwen erop dat deze unieke aanvulling in de smaak zal vallen bij onze klanten”, laat Marc van den Broecke, directeur van Secunda, weten.

De al bestaande winkel van Secunda, aan de Spoorstraat, blijft zoals het is. Een kringloopwaren huis waar van alles en nog wat te koop is. Maar ook hier geldt natuurlijk: Het aanbod is elke dag anders en elk artikel is een uniek item.

Kortingen
De winkel aan de Waterstraat is klaar voor de opening, net voor de drukke decembermaand aanbreekt. Maar er zal de komende periode nog hard gewerkt worden om de winkel helemaal af te maken. Vandaag is er al wel een speciale actie voor de bezoekers. De eerste 14 betalende klanten krijgen een FlipPas cadeau. Maar er is ook gedurende de hele dag 50% korting bij het tweede artikel. Vanaf 22 november t/m 5 december geldt: 20% korting op het tweede artikel.