Nieuwe luxere kringloopwinkel in centrum Lopik

KringLopik opent zaterdag 6 december aan de Rolafweg Noord 51C in Lopik een tweede vestiging genaamd Mickey’s KringLopik. De winkel zal gerund worden door Maja de Vré.

Beter bereikbaar
Initiatiefneemster voor deze nieuwe winkel is Jesse de Koff. “Met deze compacte kringloopwinkel kunnen we Lopik-dorp nog beter van dienst zijn”, vertelt ze enthousiast.
Het plan om een tweede vestiging te openen, die een meer centrale ligging heeft, is goed overdacht door de onderneemster. “Het bedrijventerrein waar onze huidige vestiging KringLopik zit, is toch wat verder weg voor veel mensen, vooral voor klanten die minder mobiel zijn. En nu de wintermaanden eraan komen stappen klanten al helemaal minder snel op de fiets", aldus De Koff. Ze vertelt ook dat de huidige kringloopwinkel helaas nog niet erg bekend is onder de bewoners van Lopik. "We zijn rond 2012 gevestigd op de eerste verdieping aan de 1e Industrieweg 8A, maar veel mensen in Lopik weten hier blijkbaar nog niet vanaf. Met deze nieuwe winkel, die middenin het centrum zit, willen we ook gelijk aan onze naamsbekendheid werken!"

Bijzonder aanbod
Mickey’s KringLopik zal openen in het voormalige onderkomen van outletwinkel Het Hoekje. De winkel zal voornamelijk kleine, wat exclusievere artikelen gaan verkopen, zoals brocante, cadeauartikelen en de luxe kringloopproducten. Maar verder komen er ook kleinere meubels, zoals bijzettafels en dergelijke. Het aanbod zal afwisselend en gevarieerd worden. "Het wordt passen en meten op de dertig vierkante meter die die het nieuwe pand biedt, maar het zal zeker de moeite waard zijn om hier straks een kijkje te komen nemen”, voorspelt de bedenkster.
Mensen kunnen ook spullen afgeven bij Mickey’s KringLopik. Grotere artikelen worden in overleg afgehaald.