Nieuwe kringloopwinkel van Stichting De Overbrugging

Te koop: Potten, pannen, kerstspullen en vooral tweedehands meubelen. Dit vindt u allemaal in de voormalige Thomaskerk in de Margrietstraat van Oud-Beijerland.
Stichting De Overbrugging opent hier vrijdag een splinternieuwe kringloopwinkel. De afgelopen tijd is een team van vrijwilligers van Stichting De Overbrugging druk bezig geweest om grote zaal in de kerk om te bouwen tot een prachtige kringloopwinkel.

Het resultaat is een mooie winkel waarin allerlei goederen overzichtelijk in kasten staan opgesteld. U vindt er alles wat u nodig heeft, van poppen tot boeken en van vazen tot servies. Ook kunt u er terecht voor de inrichting van u huis want de winkel staat vol met oud meubilair, zoals kasten, tafels en stoelen.

De goederen voor de kringloop zijn de afgelopen maanden ingezameld door Stichting De Overbrugging. Met de opbrengst uit de verkoop financiert de stichting haar activiteiten: De begeleiding van jongeren die zijn vastgelopen in de maatschappij door (verslavings-)problemen. De stichting helpt hen weer op het goede pad.
Daarbij hoort ook de opvang van zes jongeren. Zij hebben al sinds enige tijd een eigen kamer hebben in de volledig verbouwde kosterswoning.

De kringloop van De Overbrugging wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. In de toekomst worden ook de inwonende jongeren, die momenteel werkloos zijn, ingezet in de kringloop. Zij doen werkervaring op en stromen door naar een vaste baan.
Kringloop De Overbrugging is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.