Nieuwe indeling Ceres Kringloopcentrum Uithoorn

Ceres Kringloopcentrum in Uithoorn heeft een complete metamorfose ondergaan en de eerste reacties zijn zeer positief. Ook de medewerkers van de winkel zijn er erg blij mee. Het resultaat van de veranderingen is een opgeruimde, verzorgde en ruimtelijke kringloopwinkel die toch nog karakter en sfeer heeft. Maar Ceres is nog niet klaar, de komende maanden zullen er nog enkele veranderingen plaatsvinden.

Ceres Kringloopcentrum wilde ruimte creƫren in de winkel door een aantal afdelingen te verplaatsen en alles op praktische wijze in te delen. Zo is bijvoorbeeld de afdeling met baby- en peuterkleding naar de begane grond verhuist, bij het speelgoed en de positiekleding. Grote meubels zoals banken en tafels zijn juist naar de eerste verdieping gegaan, aangezien daar meer ruimte is om de bankstellen eens goed te testen alvorens deze aan te schaffen. Al met al is de winkel nu een stuk prettiger ingericht op lekker rond te snuffelen.

De winkel zal de komende maanden diverse leuke activiteiten en acties organiseren. Zo is er aanstaande woensdag 25 maart een kunstveiling georganiseerd in de kringloopwinkel.