Kringloopwinkel Het Goed helpt Serious Request

Kringloopwinkel Het Goed richt het Glazen Huis in van Serious Request die dit jaar in Leeuwarden zal staan op het Wilheminaplein. Drie dj’s van 3FM laten zich van 18 tot en met 24 december opsluiten in de huis voor het goede doel. Serious Request zamelt geld in voor kinderen die onnodig sterven door diarree.

Het Goed
Waarom nieuw als je kunt hergebruiken? Het Goed wil met een door verschillende unieke producten een warme, hippe sfeer neerzetten. Met retro, vintage en oudhollandse gezelligheid wil Het Goed ervoor zorgen dat de discjockeys en hun gasten zich thuis voelen.
Sommige spullen die gebruikt zijn voor de inrichting zullen worden geveild voor Serious Request. Dit bieden kan op de site www.marktplaatsveilt.nl voor deze en heel veel andere artikelen en diensten.

Workshops
Op 19 december in Harderwijk, op 20 december in Lelystad en op 21 december in Boxtel vinden er workshops 'Opruimen' plaats in de kringloopwinkels van Het Goed. Bij elke workshop is een opruimcoach aanwezig voor handige tips en trucs, onder het motto: ‘Let’s clean your shit up’!
Deelname aan de workshops is gratis, maar een eventuele vrijwillige bijdrage wordt door Het Goed verdubbeld en gedoneerd aan Serious Request. De deelnemers maken kans op een opruimcursus ter waarde van 135 euro. De workshops zijn van 11.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Van 15.00 tot 16.00 uur houdt de opruimcoach, Karin Brouwer, spreekuur.