Kringloopwinkel Goed Gekleed organiseert activiteiten

In kringloopwinkel Goed Gekleed aan de Middenbaan Noord 43 in Hoogvliet heeft afgelopen zaterdag een modeshow plaatsgevonden. Er was extra ruimte vrijgemaakt in de winkel om een bescheiden catwalk te creëren waar de producten uit de winkel werden geshowd.

Producten van afval
De winkel wordt gerund door Saskia Roosen en haar zus Marit. “Wij maken van restproducten en afval onder andere kleding, tassen, sieraden en accessoires”, vertelt Saskia Roosen. De twee zussen betraden als ware mannequins de catwalk om hun bijzondere producten tonen. De aanwezigen reageerden enthousiast op de kleding en accessoires die getoond werden. Toch is de winkel nog onbekend bij veel mensen in Hoogvliet. Om hier verandering in te brengen organiseren de zussen op 24 april een gezellige vriendinnenavond in de winkel, compleet met hapjes en drankjes.

Kom gezellig langs
Ter promotie organiseren de zussen ook workshops voor groepjes bezoekers vanaf 5 personen, scholen en seniorengroepen. Maar er is nog meer. “Samen met Pameijer (een stichting die mensen met een beperking steunt), boerderij Buitenhof en een biologische bakker organiseren we binnenkort een biologische markt op het binnenplein van het gebouw”, aldus Marit Roosen. Iedereen is van harte welkom.