Kringloopwinkel GAiN heeft groot succes

De pas nieuwe kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland, GAiN, loopt erg goed en de klanten vragen om uitbreiding om de winkel vaker te kunnen bezoeken én een groter aanbod van spullen. Vanwege het succes van de kringloop is het mogelijk om hier ook gehoor aan te geven. Er is deze maand een extra ruimte bijgekomen voor de verkoop van kleine meubelen en elektrische apparaten en de openingstijden zijn verruimd. In april komend jaar gaat GAiN verder met de uitbreidingen.

De nieuwe openingstijden gaan per januari in. De kringloopwinkel zal dan extra geopend op donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Hiermee is de winkel nu drie doordeweekse middagen en de gehele zaterdag open. De eerste donderdagmiddag dat GAiN de deuren opent, is op 8 januari 2015.

Goede doelen
Hoewel de winkel pas sinds mei in Nieuw-Lekkerland bestaat is er sinds die tijd al een winst van ruim 7.800 euro gemaakt! Het bedrag wordt volledig gedoneerd aan projecten onder de arme Romabevolking van Roemenië. Er zijn al enkele mooie dingen gerealiseerd dankzij het geld. Zo is er een kachel in een kerkgebouw aangebracht, een transport met hulpgoederen gefinancierd en wordt maandelijks een naschoolse opvang project gesponsord.