Kringloopwinkel De Schalm opent webshop

Haarlem. Kringloopwinkel De Schalm opent een nieuwe winkel. Dit is de derde winkel van De Schalm en ditmaal is het een webwinkel. "De webshop is een aanvulling op het concept van de Schalm. Met een divers aanbod van meer dan 1.000 artikelen is een groot deel van het assortiment nu ook online te vinden en zoals men van ons gewend is, komen hier dagelijks 'nieuwe' artikelen bij" zo vertelt Marco Vaes, de webshop beheerder.

In de webshop is de kwaliteit en de prijs zoals men van De Schalm gewend is. Zo kan iedereen voor een prikkie lekker winkelen en hoeft niemand rekening te houden met de openingstijden. De webshop is 24x7 geopend. Ook worden de spullen voor een prikkie thuisbezorgd.

Een webshop is een noviteit in de kringloopwereld. Er zijn nog weinig kringloopwinkels die hun goederen online aanbieden. Toch lijkt het publiek de weg naar de shop al snel te vinden: inmiddels heeft de webshop al 1.500 unieke bezoekers per dag. Dit komt ook doordat De Schalm het professioneel aanpakt. "Wij onderscheiden ons door een dagelijkse online veiling van bijzondere artikelen" aldus Vaes.

Wil je meer informatie? Webshop De Schalm