Kringloopwinkel Borne kandidaat Ondernemer van het Jaar

Vanavond vind de jaarvergadering van de Bundeling Bornse Ondernemers in Twente plaats met dit jaar als thema detailhandel. Tijdens deze vergadering wordt de Ondernemer van het Jaar gekozen. Er zijn drie genomineerden en dit zijn de Kringloopwinkel Borne, kledingzaak LeurinK mode en biologische winkel Vertwenz. Ondernemers konden zelf collega's nomineren. Het criterium hiervoor was dat de onderneming iets heeft gedaan waarmee Borne op de kaart wordt gezet.

Stemmen
De drie kandidaten worden met een videofilm aan het publiek worden gepresenteerd tijdens de bijeenkomst. De aanwezige ondernemers zullen ter plaatse hun stem uitbrengen waarna de winnaar wordt bepaald.

Kringloopwinkel Borne
Kringloopwinkel Borne is een commerciƫle stichting met een duidelijk sociaal aspect. De kringloop biedt werkgelegenheid aan circa tien medewerkers en zet zich in voor duurzaam hergebruik. De opbrengsten van de verkoop schenkt de winkel deels aan verschillende goede doelen zoals onder andere het schoolzwemmen in de gemeente en de voedselbank.