Kringloopwinkel Balkbrug start verkoopacties

Kringloopwinkel Balkbrug aan de Zwolseweg in de gemeente Hardenberg start met een spotgoedkope verkoopactie. Op 7 maart aanstaande wordt de één-euro afdeling van de winkel op feestelijke wijze geopend. Alle goederen zijn daar voor een euro per stuk of per bundel te koop.

Nieuwe inrichting
De één-euro afdeling is een initiatief van Michel van der Weide uit Dedemsvaart. Hij organiseert geregeld beurzen en markten. Eigenaresse van de kringloop, Famke Dekens, was direct enthousiast over het idee en heeft de handen uit de mouwen gestoken om het ook daadwerkelijk te realiseren. De gehele kringloopwinkel wordt nu opnieuw ingericht en veel spullen worden opnieuw geprijsd, waarbij alles in de één-euro hoek natuurlijk één euro gaat kosten.

Markt
Maar de winkel in Balkbrug heeft nog meer plannen. Op vrijdag 3 april wordt op het buitenterrein van de kringloopwinkel een grote, gezellige markt gehouden. Dit idee is ook afkomstig van Michel van der Weide. Op de markt komen meer dan 30 verschillende kramen waar ondernemers groente en fruit, schepsnoep, droge worsten, diverse soorten kleding, ansichtkaarten en nog veel meer zullen verkopen. Ook kunt u er warme snacks kopen. Aan de kinderen is ook gedacht want er is een schminkkraam en een kraam met glittertatoeages aanwezig en er wordt een springkussen opgezet. De markt is geopend van 13.00 tot 19.00 uur.