Kringloopveiling bij La Poubelle Tilburg

Zaterdag 21 juni zal de allereerste kringloopveiling ooit worden gehouden bij kringloopwinkel La Poubelle in Tilburg.
Vanaf 13.00 uur zal veilingmeester Marcel Brouwer, voormalig werknemer veilinghuis Christie’s, de hamer in handen nemen om tweedehands producten te veilen. Bij de veiling zullen mee dan honderd producten worden aangeboden, schilderijen en echte Hummels tot een antieke golfset, accordeon of een songbook van de Rolling Stones.

Speciale spullen
Kringloopwinkel La Poubelle is onderdeel van de Diamant-groep, het leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De winkel verzamelt herbruikbare goederen welke door deze mensen op de werkplaatsen worden nagekeken en eventueel gerepareerd. Hierna worden ze in de winkel aan de Hoevenseweg verkocht.

Sommige spullen zijn nu eenmaal zo speciaal dat ze net even wat meer aandacht verdienen, vindt La Poubelle. Vandaar dat de winkel nu een heuse veiling organiseert. En het wordt grondig aangepakt: Met een ervaren veilingmeester en serieuze veilingregels. Maar La Poubelle is en blijft een kringloopwinkel, dus de prijzen zullen daar ook op wijzen.

Kom ook gezellig
Bezoekers voor de veilig kunnen zich gratis inschrijven op de dag zelf. De te veilen goederen staan vanaf zaterdag 14 juni in de winkel tentoongesteld. Ook is de veilinglijst staat op de website van La Poubelle.