Kringloopgoederen naar gemeentewerf Wijk bij Duurstede

Vanaf maandag 5 januari 2015 verandert de wijze waarop u uw tweedehands spullen voor kringloopwinkel van stichting Nogges En Meer in gemeente Wijk bij Duurstede kunt afleveren. Voorheen kon dit gewoon aan de deur bij de winkel aan de Middelweg Oost, maar in het nieuwe jaar zullen de medewerkers van de kringloop op de gemeentewerf klaarstaan om uw spullen in ontvangst te nemen.

Goed spul en geen afval
U herkent de kringloop-medewerkers gemakkelijk aan hun kleding met daarop het logo van stichting Nogges En Meer. De precieze locatie waar u met uw kringloopgoederen heen kunt is op de gemeentewerf rechtdoor en dan onder de slagboom door. De kringloop benadrukt daarbij duidelijk dat het om 'goed spul' moet gaan. Alleen herbruikbare goederen die waardig genoeg zijn om in de winkel te worden verkocht, worden aangenomen. Het liefst compact in tassen of dozen. Uw afval kunt u gewoon gratis op de gemeentewerf afleveren op de daarvoor bestemde locatie en dit wordt niet ingenomen door de kringloop-medewerkers.
Ook gebruikte kleding kunt u inleveren. Dit kan in de vestiging van Nogges En Meer het Wijkhuis aan de Karel de Grotestraat van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 – 12.00 uur. De kleding moet gewassen, en liefst ook gestreken, zijn en in gesloten zakken worden afgegeven.

In het voor u niet mogelijk om zelf naar de gemeentewerf te komen dan kunt u een afspraak maken met de gratis ophaalservice van kringloopwinkel Nogges En Meer. Maar hiervoor een afspraak via: 06-27257257.