Kringloopcentrum Groene Cirkel Rouveen wordt Noggus&Noggus Staphorst

Een nieuwe impuls voor het kringloopgebeuren in de gemeente Staphorst: het kringloopbedrijf van Landstede gaat verhuizen van Rouveen naar Staphorst en krijgt een moderne en overzichtelijke uitstraling en een andere naam. Een nieuwe huisstijl, een nieuw begin. Landstede heeft verstand van kringloop, met de vestigingen in Dalfsen, Hasselt, Ommen, Staphorst en Zwartsluis.

Al jarenlang worden herbruikbare producten en materialen ingezameld en verkocht. Landstede is altijd op zoek naar onderlinge versterking door kennis te delen en verbindingen te leggen met de samenleving, ook met de kringloopwinkels.

Eigentijds
Noggus&Noggus in Staphorst wordt net als de andere winkels een eigentijdse en overzichtelijke kringloopwinkel met een breed assortiment. Respect voor de aarde en de mensen staat centraal.

Het gaat niet alleen om de goederen, de kringloopwinkels hebben ook een sociale doelstelling: activering van mensen. Zo krijgen zowel mensen als goederen weer een kans. En de klant heeft er baat bij. Goederen kunnen worden opgehaald of afgeleverd worden, en voor mooie prijzen kunnen de meest uiteenlopende producten aangeschaft worden.

En dat is geen overbodige luxe in tijden waarin bezuinigen boven aan het te doen-lijstje van de regering staat. Zorgvuldig met geld omgaan wordt steeds belangrijker. Een bezoekje aan een Kringloopwinkel is dan altijd leuk. Niet alleen omdat men voor zeer interessante bedragen de meest uiteenlopende producten kan kopen, maar ook omdat men dan meteen meewerkt aan een beter milieu. Want wat hergebruikt wordt, wordt niet weggegooid immers.

Op 24 maart sluiten de deuren van de Groene Cirkel in Rouveen en op 2 april openen de deuren van Noggus&Noggus in Staphorst. De inzameling in Rouveen gaat door tot en met 31 maart. Als iedereen en alles gesetteld is, volgt op een nader te bepalen datum een officiƫle opening.