Kringloop Velserbroek bestaat twee jaar

Kringloop Velserbroek bestaat alweer twee jaar! De winkel is intussen een begrip geworden in Velserbroek en omgeving. Vanaf het begin was het een groot succes. De spullen werden massaal binnen gebracht en het duurde niet lang voordat de winkel overvol was ingericht met allemaal leuke spulletjes.

Groot assortiment
Nog steeds komen er elke dag wel nieuwe spullen binnen. De binnengebrachte spullen worden meteen nagekeken of ze niet stuk zijn en zo nodig schoongemaakt. Vrijwel direct daarna ligt het al in de winkel voor de verkoop. Zo blijft de winkel afwisselend en is het elke dag weer interessant om even binnen te lopen.

Vele bezoekers verbazen zich over het zeer grote assortiment die zich in deze 400 m² grote winkelhal bevindt. De kringloopwinkel heeft een geheel eigen karakter: Gezellig, rommelig maar toch overzichtelijk en vooral geschikt lekker lang rond te struinen om iets leuks te vinden. Dat lukt zeker want er is van alles van alles in de winkel. Van bankstellen, kasten, tv's en meubilair tot kleding, boeken, glaswerk en snuisterijen. Daarbij staat er altijd gratis koffie klaar!
Heeft u spullen over die u niet meer wilt hebben? Breng ze langs of bel de winkel om ze op te laten halen.