Kringloop Restore Barneveld doneert aan ziekenhuis

Willem Hendriksen heeft namens zijn winkel Restore Kringloop Barneveld een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan Ilse Vasterman, coördinator fondsenwerving Kinderhospice Binnenveld.

Bedankt Barneveld
Hendriksen verteld over zijn kringloopwinkel: “Wij zijn een maatschappelijk betrokken kringlooporganisatie in de regio. Drie doelstellingen staan voorop: hergebruik, (sociale) werkgelegenheid en koopjeskansen. Onze klanten zijn onmisbaar als het gaat om de realisatie van deze doelen. Zonder hen kunnen wij ons mooie werk niet uitvoeren. Daarom vonden wij het de hoogste tijd om onze klanten te bedanken. Onder de titel ‘Wij bedanken Barneveld’ hebben we zes weken lang leuke acties in de winkel gehad. Klanten profiteerden, maar ook de Barneveldse gemeenschap. Zoals die actie op zaterdag 19 april waarbij 25% van onze dagopbrengst naar het Kinderhospice ging. We zijn ontzettend dankbaar dat we het resultaat van deze actie nu aan hen kunnen overhandigen”.

Kinderhosice Binnenveld
Kinderhospice Binnenveld is geen gewoon ziekenhuis maar probeert de huiselijke sfeer vast te houden. Zodat het voor de kinderen 'net als thuis' voelt. Het huis, waar ernstig zieke kinderen korte of langere tijd kunnen verblijven, biedt professionele zorg. Hierdoor is er thuis even rust voor de ouders en de rest van het gezin.
Ilse Vasterman van Kinderhospice Binnenveld is erg dankbaar met het bedrag van de winkel. “Wij zijn heel blij met deze mooi gift. Door de vele bijdragen, waaronder deze van Restore Kringloop, kunnen wij ook in ons nieuwe huis goede zorg blijven geven aan ernstig en ongeneeslijke zieke kinderen.”