Kringloop Midden Nederland geopend in Amersfoort

We hebben er weer een nieuwe kringloopwinkel bij in ons land. In het voormalig pand van Spaink IJzerwaren aan de Soesterweg 106 in Amersfoort is onlangs Kringloop Midden Nederland geopend. Door de grote hamer bij de ingang doet het gebouw nog steeds terugdenken aan de vorige ondernemer.

Zoektocht naar een pand
Arno van Hugten (62), oprichter en eigenaar van het jonge kringloopbedrijf, kwam toevallig in het Soesterkwartier terecht tijdens de zoektocht naar een locatie voor zijn winkel. Eerder dit jaar was Van Hugten bezig met de oprichting van een winkel in zijn eigen woonplaats De Bilt. Maar deze ruimte was niet groot genoeg en hij beschikte niet over de juiste vergunning.

Dit nieuw pand voldoet qua ligging en de beschikbare ruimte (zo'n 500 meter) prima aan de eisen van de ondernemer. In eerste instantie is zijn winkel echt een kringloopwinkel met enkel tweedehands verkoopproducten. Maar in de toekomst wil Van Hugten er ook nieuwe artikelen aanbieden.

Aanvullende diensten
Maar deze ondernemer wil meer dan enkel eigenaar van een winkel zijn. De nieuwe zaak staat nu helemaal vol met spullen, maar zodra er wat ruimte vrijkomt, kunnen mensen Van Hugten benaderen voor het leeghalen van hun woning. Ook wil Van Hugten graag kleine reparaties verrichten voor zijn klanten, van fietsen tot oude dinky toys. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-50897262.