Kringloop Hoogeveen biedt korting

De kringloopwinkel van Daat-Drenthe in Hoogeveen bestaat deze maand alweer een jaar en om dit te vieren biedt de winkel de gehele maand april tal van producten voor 1 euro aan.

De winkel aan de Piet Soerstraat werd een jaar geleden geopend als sociale onderneming Daat-Drenthe, onderdeel van GGZ Drenthe. Daat-Drenthe staat voor Dagbesteding, Arbeidsrehabilitatie, Arbeid en Training. De kringloop biedt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een werk-leerplek aan.

Kringloop is populair
Kringloopwinkels hebben tegenwoordig een heel ander imago dan vroeger. In plaats van oud en stoffig zijn ze nu hip en populair. Er worden onwijs mooie spullen verkocht voor alle lagen van de bevolking. De winkel in Hoogeveen verkoopt onder andere kleding, boeken, platen, speelgoed, meubelen, elektronica, huisraad en curiosa. "We zijn een sfeervolle en gezellige kringloopwinkel met een ruim en vaak wisselend assortiment", vertelt één van de werkbegeleiders van Daat-Drenthe. "We bestaan pas een jaar en zijn nu al niet meer weg te denken in Hoogeveen en omgeving. De vele positieve en hartverwarmende reacties in ons gastenboek laten dit zeker blijken." En deze maand dus een extra reden om een kijkje te komen nemen in de kringloopwinkel, met de spetterende kortingsactie.