Kringloop Habbekrats H.I.Ambacht sluit inleverpunt

Kringloop Habbekrats opende ongeveer een jaar geleden een extra inleverpunt voor tweedehands goederen op het terrein van de fietsenzaak De Fietsen van Ambacht aan de Willem de Zwijgerstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze extra inlevervoorziening was elke zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur beschikbaar voor iedereen die zijn overbodige spullen aan de kringloopwinkel wilde doneren. Maar inmiddels is de kringloopwinkel aan Het Tasveld 11 in H.I.Ambacht zo goed bekend in de omgeving dat deze extra service niet meer nodig was. Bij de winkel van Habbekrats kan iedereen elke dinsdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur langs komen om spullen af te geven of om een leuke aankoop te doen. Het is gebleken dat dit voor de omwonende voldoende was en de extra inlevervoorziening geen aanvullende waarde had. Habbekrats heeft daarom besloten de samenwerking met de fietsenzaak in 2015 te beƫindigen.
Tevens kunt u, op afspraak, langskomen bij Nijverheidsweg 75 waar de kringloop een showroom heeft voor de grote meubelstukken die wegens ruimtegebrek niet in het winkelpand kunnen worden geplaatst. Als u grote meubelstukken wilt afgeven kunt u ook een afspraak maken om deze op te laten halen door een medewerker van Habbekrats.

Bedanken
De kringloop laat weten alle klanten, vrijwilligers en betrokkenen hartelijk te willen bedanken. Door de steeds maar groeiende klantenkring en de ononderbroken inzet van vele vrijwilligers is het mogelijk dat Habbekrats kan blijven bestaan en zich kan blijven inzetten voor diverse goeden doelen. Met name spreken alle winkelmedewerkers hun dank uit naar Jan Bosman van De Fietsen van Ambacht voor de fantastische samenwerking gedurende 2014.