Kortingen en activiteiten bij Restore Kringloop

Op 1 juni is het alweer vijf jaar geleden dat de kringloopwinkels in Barneveld, Ede en Veenendaal werden samengevoegd onder de naam Restore Kringloop. Om dit eerste lustrum te vieren organiseert Restore diverse jubileumacties, in de week van 1 juni begint het maar dit gaat gewoon het hele jaar door.

Activiteiten voor jong en oud
Op 1 juni zelf zijn de drie kringloopwinkels gesloten omdat er een personeelsfeest gegeven wordt. Maar op dinsdag 2 juni begint een week voor kortingen en activiteiten. Op 2 juni is er 50 procent korting op kleding, op 3 juni kunnen kinderen zich ‘laten pimpen’ door zich te laten schminken, hun nagels te laten lakken of zich te laten opmaken en op 4 juni is het Rad van Restore aanwezig waar klanten 10, 15, 20 of 25 procent korting kunnen draaien. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni is taxateur Marcel Brouwer, bekend van het tv-programma Schatgraven van Omroep Gelderland, aanwezig om meegebrachte spullen van klanten (max. 2 per klant) te schatten op waarde tijdens de zogenoemde ‘Leuk of Meuk’ dagen. Marcel is op 5 juni in Barneveld aanwezig tussen 13.00 en 17.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur in Veenendaal. Op 6 juni zal hij tussen 11.00 en 15.00 uur in Ede zijn.
Daarnaast kunnen kinderen die in één van de vestigingsplaatsen van Restore Kringloop wonen én in juni jarig zijn op 6 juni langskomen voor een surpriseparty. De kinderen krijgen een herbruikbaar kadootje en zullen professioneel op de foto worden gezet door een fotograaf van fotojet.nl. De foto krijgen zij later thuisgestuurd.