Kerstverkoop bij Kringloopwinkel Huizen

Volgens de jarenlange traditie start Kringloopwinkel Huizen ook dit jaar weer op de eerste vrijdag ná 5 december de verkoop van kerstartikelen. Op vrijdag 12 december vanaf 9.00 uur bent u welkom om een kijkje te komen nemen tussen de grote uitstalling van kerstspulletjes. De winkel is dan tot vier uur 's middags geopend.

Van alles en nog wat
Het is zeker de moeite waard om even te komen kijken want dit jaar is de kerstverkoop uitgebreider dan ooit. Dit heeft de kringloop de danken aan Mini Opslag Huys, waar de winkel tijdelijk haar grotere goederen op mocht slaan. Daardoor is er dit jaar meer uitstalruimte van kerstartikelen gecreëerd dan afgelopen jaren het geval was. Er is van alles te vinden, van kerstartikelen in zeer moderne stijl tot artikelen met de nostalgie van vroeger en van complete kerststallen en kunstkerstbomen tot tafelversieringen en kerstverlichting.

Op zaterdag 13 december is Kringloopwinkel Huizen aan de Bakboord 70A ter gelegenheid van de kerstverkoop extra geopend van 10.00 tot 13.00 uur.