Kerstmarkt bij Noppes

Gebruikt goed is zeer geliefd. Zo blijkt de laatste tijd uit berichten in de media. Logisch, met de huidige stand in de economie. Crisis of niet: de Noppes Kringloopwinkel is sowieso altijd vriendelijk voor ieders portemonnee, het hele jaar door. Noppes organiseert op zaterdag 2 en zondag 3 november opnieuw de altijd super gezellige Kerstmarkt. Met de naderende feestdagen is Noppes toch nóg voordeliger voor u, vooral met kerstartikelen, maar Op=Op.

Kerstspullen
Noppes Kringloopwinkels houdt komende periode een knoertgezellige kerstmarkt. Hiervoor hebben de enthousiaste medewerkers van Noppes het gehele jaar door kerstspullen verzameld. De winkelaars kunnen kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod. Het loont de moeite en spaart de portemonnee om bij Noppes binnen te lopen voor een uitgebreide keuze aan kerstartikelen, voor een ander of voor jezelf. Geniet van lagen prijzen en de gezellige sfeer. Het bezoeken van de Noppes is altijd de moeite waard.

Noppes
Noppes heeft geen winstoogmerk en biedt werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door de kringloopactiviteiten verminderen we afvalverbranding en wordt er een serieuze reductie gerealiseerd van de CO2- uitstoot. “Meer hergebruik, minder klimaatverandering” Zo zorgt Noppes samen met u voor een tweede kans voor mens en milieu.

Locaties
zaterdag 2 november van 9 tot 17 uur en zondag 3 november van 12 tot 17 uur. Noppes Zaandam Cornelis Ouwejanstraat 7-9 Tel (075) 6559510. Noppes Wormer Bordwalserstraat 5, Tel (075) 6849060. Noppes Purmerend Cantekoogweg 25, Tel (0299) 411001.